WakaWaka Base waarschijnlijk snel uitverkocht

De krachtigste power-pack op zonne-energie. Dat is de nieuwe WakaWaka Base. Handig in de bush, maar ook in de trein. Hij is nu bij Bureau Cambium te verkrijgen. In de winkel of op de webshop Er is zoveel vraag naar, dat hij ook weer snel uitverkocht zal zijn. Wacht dus niet te lang en kom langs om er een te kopen.

Je kent waarschijnlijk de WakaWaka solar lights al, waaraan je ook een mobiele telefoon kunt opladen. Maar de Base heeft vier keer meer vermogen door een uitklapbaar zonnepaneel dat zelfs met een waterig Hollands zonnetje genoeg energie uit de zon verzamelt om twee iPhones of meer vergelijkbare apparaten op te laden. Dat doet hij sneller dan vergelijkbare apparaten. De Base slaat de energie via de zonnepanelen op in een oplaadbare batterij. Een hele rits aansluitpunten zorgt voor de goede verbinding. Daarnaast heeft de Base ook nog twee krachtige LED-lampen. Share the sun!

Buy one, give one

WakaWaka is een sympathiek Nederlands bedrijf dat voor elke verkochte solar lamp een WakaWaka light cadeau doet aan een land waar elektrisch licht niet algemeen toegankelijk is. Dankzij WakaWaka kunnen mensen in ontwikkelingslanden ’s avonds als het donker is toch studeren. Bovendien wordt zo het gebruik van gevaarlijke kerosinelampen teruggedrongen. Kerosine is een belangrijke veroorzaker van brand in veel huizen.

De Base is er in een lichtere en zwaardere uitvoering. Hier onder de technische eigenschappen:

Base 5: 149 euro

  • 5ooo mAh batterij laadt in 4-8 uur op en kan twee iPhones opladen
  • 2 krachtige LED-lampen van 40 lumen
  • super-efficiënt 7,5 watt zonnepaneel

Base 10: 169 euro

  • 10.000 mAh batterij laadt op in 6 – 12 uur en kan vier iPhones opladen
  • 2 krachtige LED-lampen van 40 lumen
  • super-efficiënt 10 watt zonnepaneel
  • SOS noodbaken meegeleverd

 

Reacties zijn gesloten.