Kerstbomen van bamboe, nu ook voor buiten?

U wilt als duurzame consument niet elk jaar een dode kerstboom aan de straat zetten. Dan is de herbruikbare bamboe kerstboom BamBOOM iets voor u. Geeft toch een behaaglijker gevoel met de feestdagen. In de kamer draait u de takken in een spiraalvorm of u zet de takken in allerlei richtingen, zodat de boom versierd kan worden.

Wij brachten de BamBOOM bamboe kerstboom vorige jaar zelf op de markt. Momenteel werken we hard aan een “OUTDOOR” versie. Deze is op-maat al te bestellen en komt hopelijk dit jaar nog als standaard artikel beschikbaar.

We vonden ook een andere ondernemer die prachtige duurzame kerstversiering uit Nepal betrekt. De versiering wordt ambachtelijk geproduceerd van honderd procent wolvilt en natuurlijk eerlijk verhandeld. We konden het zelf niet laten om ook nog bamboe versiering te laten ontwikkelen, dus u kunt kiezen in welke sfeer u uw kerst viert.

BamBOOM XL Fat Outdoor

Dit jaar kunt u voor het eerst een bamboe kerstboom voor buiten bestellen. Hij heet BamBOOM XL Fat Outdoor. Hij is eis nu nog enkel op-maat te maken, dus u kunt de boom aanpassen aan het ontwerp van uw tuin. Het is geen gek idee om uw boom nu alvast te bestellen. Hij wordt speciaal naar uw wensen gemaakt. Neem voor meer informatie contact op met Bureau Cambium.

Natuurlijk is de BamBOOM ook nog te verkrijgen als tafelmodel en als kamerboom. De kerstbomen zijn kindvriendelijk, verliezen geen naalden en gaan een leven lang mee. Wilt u de boom opruimen? U kunt hem met een eenvoudige beweging inklappen.

KOOP hem op onze webshop of kom langs in de winkel.

Reacties zijn gesloten.