Bureau Cambium maakt duurzaamheid bereikbaar voor iedereen

Bureau Cambium zet zich in om de omslag naar een duurzame samenleving te maken. Wij brengen u graag op ideeën. Onze passie en specialisme ligt in de bamboe toepassingen; vloeren, op-maat-meubulair, woning inrichting, terras, gevel afwerking, etc. Maar we speuren de markt ook continu af naar andere nieuwe, milieuvriendelijke en duurzame producten die op een verantwoorde manier gemaakt zijn. We leveren ook ander duurzame bouwmaterialen. Wij toetsen duurzaamheid op vier kenmerken: product, people, planet en profit. Samen met u kijken we welke oplossing het beste bij u past.

Kom eens langs in de winkel & showroom

U kunt onze producten kopen in de winkel aan de Weverstraat 70 in Oosterbeek. We werken samen met veel verschillende fabrikanten en verwerkers. Zo blijven we onafhankelijk en leveren we duurzaam maatwerk. 

Wilt u uw huis duurzaam verbouwen? Ook dan bent u bij Bureau Cambium aan het juiste adres. Eigenaar Wibo Teerlink, alias Mister Bamboe, geeft u graag advies over de toepassing van duurzame materialen en technieken. Zo kunt u stucwerk van leem in de winkel bekijken, vloeren van bamboe en duurzame buitenlak in prachtige kleuren, bijvoorbeeld op de gevel van de winkel. Bureau Cambium geeft zelf uiteraard het goede voorbeeld. Een aantal specialisten in duurzaamheid kunnen u helpen bij de uitvoering van uw project. We hebben een vast netwerk opgebouwd van vakmensen die precies weten wat goed voor u en voor de aarde is.

Regelmatig ondersteunen wij belangeloos duurzame instellingen of bedrijven.

Doet u mee?

Wibo Teerlink, oprichter en eigenaar bureau Cambium