Partner Wakawaka foundation

Bureau Cambium is nu ook officieel partner van de Wakawaka foundation:

We waren het altijd eigenlijk al, maar nu ook officieel; partner van de Wakawaka foundation, de aan de Wakawakalight gelieerde stichting!

“The WakaWaka Foundation is an internationally operating NGO based in The Netherlands. The WakaWaka Foundation focuses on solving the most pressing environmental and social problems on our planet by providing safe, sustainable, and self-sufficient solar energy solutions, and by educating children about sustainable choices.”

De Wakawakafoundation heeft een nieuwe directeur en extra mankracht om de hoge ambities waar te gaan maken. Wij wensen ze hierbij veel succes en proberen waar mogelijk ons steentje bij te blijven dragen. O.a. door verkoop van de Wakawaklight met de optie voor extra donatie aan de foundation.

Heel blij zijn wij met de nieuw “impact map” waarop te zien is waar op de wereld de Wakawakalight allemaal het verschil maakt!

Bureau_cambium_wakawaka-foundation-partner-impact -map

Wij zijn ook erg verheugd dat voor de donaties nu certificaten afgegeven gaan worden. Hierdoor wordt het ook aantoonbaar dat er gedoneerd is.We verwachten de eerste officiële certificaten binnenkort te ontvangen!

Bureau_cambium_wakawaka-foundation-partner-certificate-donation

Reacties zijn gesloten.