Bureau Cambium is afhaalpunt Smaakschatten!

 

Bureau Cambium is vanaf heden afhaalpunt voor Smaakschatten;

Smaakschatten zijn lokale en duurzame producten met échte smaak. Want wat van dichtbij komt én zonder gebruik van kunstmest, bestrijdingsmiddelen en van dieren die gewoon lekker buiten lopen, dát zijn de lekkerste producten. En niet duur, want de ketens zijn kort, transparant en efficiënt. Eerlijke prijs voor de boer, eerlijke prijs voor jou. Je bestelt online, rekent direct af en haalt ze op bij Bureau Cambium. Lekker, lokaal en duurzaam boodschappen doen was nog nooit zo makkelijk! www.smaakschatten.nl

De winkel van Bureau Cambium op Weverstraat no. 70 in Oosterbeek is afhaalpunt in de regio gemeente Renkum. Er komen vast meer afhaaldagen, maar voorlopig is de vaste afhaaldag vrijdag tussen 15:30 en 17:30. Maar we kunnen de bestelling ook in de koelkast zetten, zodat u deze zaterdag tussen 09:00 en 12:00 ook nog vers kan afhalen. Eventueel zelfs op afspraak buiten de winkeltijden om.

INTRODUCTIE: Kom deze week gratis het (h)eerlijke biologische Collina appeltje van ’t Gelders Eiland proeven (verkrijgbaar via Smaakschatten) !

En als u er dan toch bent kijkt u even in de winkel met duurzame kado- en gebruiksartikelen, laat u adviseren over duurzaam (ver)bouwen)of  vraagt u bijvoorbeeld naar een bamboe vloer of inrichting!

www.bureaucambium.nl

Reacties zijn gesloten.