20111009_F_LR_ILC-Bamboo Industriale_500x500Wij leveren een groot assortiment bamboe vloeren. Er zijn bamboe vloeren in diverse prijsklasse, kwaliteit, toepassing mogelijkheden en uitstraling. Wij raden u dan ook altijd aan eerst advies in te winnen alvorens tot aankoop van een bamboe vloer over te gaan.

Wij hebben veel kennis over toepassing van bamboe en kunnen u goed adviseren. Bovendien beschikken we in onze winkel en showroom over veel stalen en voorbeeldmateriaal. Bezoek daarom onze winkel/showroom, bijvoorkeur op afspraak. Gewoon contact opnemen per email of telefoon kan natuurlijk ook.

We leveren bamboe vloeren aan doe-het-zelf-ers, professionele verwerkers en aannemers. Wilt u dat wij het leggen verzorgen, dan kan dat ook.

Wij leveren hoge kwaliteit bamboe vloeren van het merk MOSO. Wilt u een bamboe vloer kopen? Wilt u weten wat de bamboe vloer prijzen zijn?  Wij leveren als MOSO  A-dealer het goedkoopst. Klik op de afbeeldingen hieronder voor de laatste Moso bamboe vloeren brochure en onze prijslijst bamboe vloeren. We hebben ook goedkope bamboe vloeren van restpartijen en in de outlet.

Onze diensten

Relevante projecten

Bamboo Forest op een woonboot !

De eigenaren van deze woonboot kozen voor Bamboo Forest onverwoestbare massieve plankdelen voor droge voeten op hun ...

Een slaapkamer om in te wonen

“Als de kinderen voorzichtig het huis verlaten ontstaat de mogelijkheid slaapkamers door te breken. Waarom? Zi ...

Eigen haard is goud waard

“Ons eigen renovatieproject betreft ons eigen woon & werk pand;  een proeftuin van alles wat wij mooi vind ...

Naar toepassingen voorbeelden