Bamboe is onze passie.

Wij zijn o.a. A-dealer van Moso Bamboo producten. We leveren het complete assortiment het goedkoopste in Nederland met de beste op-maat-service.

Advies, verkoop en levering van bamboe producten;
> Meubelplaat, balken, flex-bamboe en fineer.
> Vloerdelen
> Terrasdelen
> Geveldelen
> Schutting delen

En eventueel installatie van deze producten op locatie en/of maatwerk projecten, in regio Gelderland.

Helaas kunnen we vanwege de privacy wetgeving niet meer al onze gerealiseerde projecten bij klanten laten zien online. Maar dat kunnen we wel bij ons op kantoor en in de showroom bij een afspraak.

Onze ervaring, in combinatie met een persoonlijke benadering, advies en service, maakt ons een zeer gewaardeerde partner bij onze klanten. Zowel voor de doe-het-zelfer als de professional in heel Nederland, België en randgebied Duitsland. En als uitvoerende partij van uw project zijn wij met name ook ook een goede partner in de regio Gelderland. Betrek ons ook al in de ontwerp fase en u profiteert maxiamaal van onze expertise.

Bamboe is een zeer milieuvriendelijk, veelzijdig, sterk product met een zeer lange levensduur. Het heeft ongekend veel toepassing mogelijkheden. En is daardoor een zeer goede vervanger in en van vele producten.

Bamboe heeft een unieke uitstraling in alle verschijningen, zowel onbewerkt als bewerkt. Het is mede daarom dat bamboe ook steeds vaker de keuze is van architecten en design bureaus. In zowel de project als particulier bouw en inrichting, maar ook bij product ontwikkeling.

Bamboe is op vele gebieden prijs concurrerend met vergelijkbare producten. En zelfs gunstiger als rekening wordt gehouden met levensduur en benodigd onderhoud.

Wij houden ons op een breed gebied bezig met de toepassing van bamboe. Met veel plezier, kennis en liefde.

We zijn er bijna zeker van, dat wij ook u kunnen overtuigen van de toepassing van bamboe in uw project en/of wens.