Smaakschatten af te halen bij Bureau Cambium

Smaakschatten is een webwinkel voor Gelderse streekproducten met smaak. Recent is Smaakschatten overgenomen door de enthousiaste ondernemers Lucas Hubrecht en Schelto van Heemstra.

Bureau Cambium is het eerste afhaalpunt voor Smaakschatten in Oosterbeek, en daar zijn we trots op. Net als Bureau Cambium wil Smaakschatten eerlijke producten aan de man brengen met een goed verhaal. Smaakschatten worden ambachtelijk en met respect voor mens en natuur geproduceerd in de directe omgeving van Oosterbeek. Alleen de bestelde producten worden geoogst. Dat spaart afval. Omdat je de producten zelf mee naar huis neemt, scheelt dat in het transport.

Via de website www.smaakschatten.nl  kun je elke week een keuze maken uit ambachtelijk gemaakte (biologische) kaas, wijn, groente en fruit en nog veel meer producten van bovengemiddelde kwaliteit. De mensen achter Smaakschatten vullen je tas en brengen hem naar Bureau Cambium. Daar kun je je tas elke vrijdag ophalen. Je hoeft dus niet te eten wat het groentepakket schaft, maar kiest zelf je producten zonder een tijdrovende tocht langs speciaalzaken. Makkelijk en heel verantwoord. Wij van Bureau Cambium vinden vooral de kaas heel erg lekker!

Reacties zijn gesloten.