Actie voor Nepal groot succes

De actie ‘Breng verlichting in Nepal’ van Bureau Cambium voor de slachtoffers van de twee aardbevingen heeft het mooie bedrag van bijna 5000 euro opgeleverd. Ook zijn ruim 200 solar lampen gedoneerd, 39 voedselpakketten geschonken en een aantal tenten. De steun van onze klanten en realties voor deze actie was overweldigend.

De Wakawaka lights en LuminAID lampen op zonne-energie werden door Bureau Cambium ter beschikking gesteld voor donatie aan Nepal. De lampen konden door hulpverleners van onze partner organisaties direct ter plaatse worden gebracht. De hulpverleners hebben jaren in het gebied gewerkt en waren sterk betrokken bij de wederopbouw.

Lampen op zonne-energie zijn bij uitstek geschikt voor rampgebieden waar de infrastructuur is ingestort en elekriciteit ontbreekt. Dankzij de draadloze verlichting konden hulpverleners ook ’s nachts doorzoeken naar slachtoffers en werd de veiligheid vergroot. Maar ook op de langere termijn zullen de lampen zinvol zijn tijdens de wederopbouw. Wij willen u dan ook heel hartelijk bedanken voor uw bijdrage aan deze geslaagde inzamelingsactie. Uw donatie heeft de situatie in Nepal een klein beetje lichter gemaakt.

Reacties zijn gesloten.